Ring mig op!

Står du og skal i gang med et nyt byggeprojekt eller trænger der til at blive renoveret, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Tagarbejde i bedste kvalitet

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning?

Hos Lars Trier ApS tilbyder vi smarte løsninger til tagarbejde, som matcher dit hjems stuktur og personlighed. Vi løser alle tagopgaver på Sjælland i samarbejde med forskellige håndværkervirksomheder.

Vi kan give dit hus et helt nyt tag, men vi kan også reparere de skader, der måtte være. Ligeledes opsætter vi både kviste, laver tagterrasser og ovenlysvinduer. Det afhænger helt af, hvad du ønsker og hvad dit hus har behov for.

Når du vælger os til din næste tagopgave, så kan du være sikker på planlægning og vejledning fra start til slut. Vi hjælper gerne med rådgivning af materialevalg, farvevalg på tagstenen samt hvilken løsning, som passer bedst til dit hus.

Igennem vejledning og et tæt samarbejde med kunden, så er vi sikre på at vores kunder får deres ønsker og behov opfyldt og ikke mindst et holdbart resultat, der er ser pænt og vedligeholdt ud mange år frem.

 

Vi tilbyder:

  • Tagudskiftning
  • Energioptimering
  • Påforing af tagspær

Tagudskiftning i Stenløse

Tag med bølgeeternit, nu med ægte tegl.
Tag oprettet/forstærket, hævet til 300mm isolering.

Før

Efter

Vi står altid gerne klar til at med et uforpligtende tilbud

Vi specialiseret inden for

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement eller bare ønsker et gratis råd til dit næste byggeri.

Håndværkergarnati

Firmainformation

Lars Trier ApS
Knud Hjortsøvej 20
3500 Værløse

Kontaktinformation

Telefon 27 25 91 90
Email: larstrierbyg@gmail.com
CVR 27970583

Læs om privatlivspolitik

Leveret af