Ring mig op!

Står du og skal i gang med et nyt byggeprojekt eller trænger der til at blive renoveret, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Renovering af dit hjem

Lars Trier ApS tilbyder en gennemgribende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Typiske tegn på at din bolig trænger til en udendørs renovering kan ses på husets facade. Facaden kan blive beskadiget af det danske vejr, som medfører sprækker og revner i murværket, som kræver meget vedligeholdelse. Når der er skader i murværket, så kan kulden sive ind og det ødelægger husets indeklima.

En renovering af facaden går ind og reparere skaderne i murværket, så huset kan holde på varmen igen, og giver dig en bedre og mere energivenlig bolig.

 

Renovering indendørs

Trænger din bolig til en indendørs renovering for at udnytte pladsen på bedst mulig vis? Så er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har erfaring med renovering af alle slags boliger og kan renovere både køkken, stue, kælder mm. Vi ved, hvilke løsninger der kan give dig og familien mere plads, og derfor kommer vi gerne med forslag til forskellige løsninger.


Råd og vejledning gennem hele processen

Ved større renovationer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Lars Trier hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Ring til Lars Trier ApS og få en autoriseret håndværker til at stå for byggeprojektet. Så er du sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde.

Kontakt os og få en snak med os om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig.

Vi står altid gerne klar til at med et uforpligtende tilbud

Vi specialiseret inden for

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement eller bare ønsker et gratis råd til dit næste byggeri.

Håndværkergarnati

Firmainformation

Lars Trier ApS
Knud Hjortsøvej 20
3500 Værløse

Kontaktinformation

Telefon 27 25 91 90
Email: larstrierbyg@gmail.com
CVR 27970583

Læs om privatlivspolitik

Leveret af