Ring mig op!

Står du og skal i gang med et nyt byggeprojekt eller trænger der til at blive renoveret, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Professionelt gulvarbejde

Dit gulv er grundlaget for dit interiører i boligen, og derfor skal det også matche husets stil.

Hos Lars Trier ApS udfører vi gulvarbejde for såvel private boliger og virksomheder.

Det kan være alt lige fra udskiftning af trægulve i stuen til helt nye fliser i køkkenet til småreparationer af eksisterende gulve.

Vi laver gulve i alle former for materialer såsom træ, laminat, parket, vinyl, klinker osv. - så der er noget for enhver smag. Uanset smag, så garanterer Lars Trier ApS for et smukt gulv, der er let at vedligeholde og stærkt nok til dagligdagens udfordringer. Vi forsikrer dig om, at vi leverer et gulv, som stadig ser flot ud efter mange år.

 

Gulv til din bolig

Skal vi lægge et nyt gulv i din bolig, så sørger vi for det hele. Vi samarbejder nemlig med håndværkere på tværs af branchen. Vi giver dig altså en totalløsning på gulvarbejde som indebærer alt lige fra råd og vejledning af materialevalg til gulvvarme til pålægning af gulv og efterfølgende behandlinger.

Det betyder, at når vi lægger gulve hos dig, så bliver alt ordnet, og du står tilbage med et helt færdig resultat.

Kontakt os 
Tag kontakt til os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig med dit næste gulvarbejde

Træterrasser

En træterrasse kan være en god mulighed for at udvide boligen og nyde en aften uden for.

Vi bygger træterrasser i alle former, træsorter og størrelser. Du kan få lige den træterrasse, du drømmer om, og som kommer til at passe perfekt til lige netop dit hus.

Vi hjælper dig med, hvilken størrelse og løsning af træterrasse som ville passe bedst til dit hus. Vi har vi meget erfaring med træterrasser, og kender til træsorterne og deres holdbarhed. Da træterrassen bygges uden for, så skal den kunne tåle alt slags vejr og stadig stå flot og vedligeholdt, når det bliver sommer.

Træterrasser giver mange muligheder for at udnytte pladsen uden for, så du kan nyde maden i naturlige omgivelser og i den friske luft.

Ny træterrasse

Tag kontakt til os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig med at lave din træterrasse. 

Vi står altid gerne klar til at med et uforpligtende tilbud

Vi specialiseret inden for

Kontakt os gerne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement eller bare ønsker et gratis råd til dit næste byggeri.

Håndværkergarnati

Firmainformation

Lars Trier ApS
Knud Hjortsøvej 20
3500 Værløse

Kontaktinformation

Telefon 27 25 91 90
Email: larstrierbyg@gmail.com
CVR 27970583

Læs om privatlivspolitik

Leveret af